زلزله افغانستان و پاکستان را لرزاند (۲۹ مهر ۱۴۰۴) جزئیات قتل مرد ۶۰ ساله در محمودآباد «پول بده پزشک شو»؛ نسخه خطرناک دولت و مجلس برای سلامت مردم پلنگ جوان در صالح‌آباد بر اثر حمله سگ‌های گله تلف شد عامل ابتلا به کبد چرب با افزایش سن کشف شد هم‌افزایی مسئولان خراسان رضوی برای زندگی بهتر | تدوین ۷سند راهبردی در حوزه سلامت روان و پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی برخورد تنگ‌نظرانه با مشاغل سخت و زیان‌آور | درخواست‌های بازنشستگی و حذف عناوین شغلی مشکلاتی برای برخی بیمه‌شدگان ایجاد کرده است استرس چطور سیستم ایمنی را از کار می‌اندازد؟ دیپلماسی منطقه‌ای باید مشکلات و موانع پیش‌ روی گردشگری در مشهد را برطرف کند پوکی استخوان بیماری خاموشی که بی‌صدا استخوان‌ها را می‌شکند وزیر آموزش و پرورش خبر داد: احداث ۳۲ مدرسه با مشارکت اولیا در راستای ارتقای کیفیت آموزش ۱۱۸ زلزله در کشور طی هفته گذشته ثبت شد | خراسان رضوی در صدر لرزه‌خیزترین استان‌ها حق اولاد بازماندگان تأمین اجتماعی هنوز واریز نشده است (۲۹ مهرماه ۱۴۰۴) حل پرونده سرقت با کمک بساط یک دست فروش | پتوی پلنگی، «مارشال» و شرکایش را لو داد توضیحات پلیس درباره بازداشت یک بازیگر به اتهام تجاوز زلزله نسبتا شدید در سپیدان فارس در حوالی شیراز (۲۹ مهر ۱۴۰۴) سد فریمان خراسان رضوی در خطر حیاتی ناشی از خشکسالی افزایش ۲۰ درصدی صادرات کالا به کشور‌های آسیایی از مرز سرخس، طی نیمه نخست ۱۴۰۴ مشمولان غیرغایب پذیرفته‌شده در کنکور‌های ۱۴۰۴، تا پایان مهرماه فرصت دارند خود را معرفی کنند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (سه‌شنبه، ۲۹ مهر ۱۴۰۴) | بارش پراکنده باران، شاید در ارتفاعات شمالی استان  تدوین دستورالعمل جلوگیری از خشونت علیه زنان تا پایان پاییز ۱۴۰۴ مراقبت از کودکان در برابر حوادث سوختگی در فصل پاییز ضروری است زنگ خطر کاهش ید در سبد مصرف ایرانیان کولیوند مجدداً رئیس جمعیت هلال‌احمر شد معاون عمرانی استاندار خراسان رضوی: هدف اصلی از اصلاح معابر شهری، ارتقای کیفیت زندگی شهروندان است آیا خام‌گیاه‌خواری جایگزین درمان دارویی دیابت است؟ ادعای سکته مغزی تتلو تکذیب شد + جزئیات بازداشت یک بازیگر مشهور سینما به اتهام تجاوز به عنف بازنشستگان تأمین‌اجتماعی: پول بیمه تکمیلی بازنشستگان را چه‌زمانی تسویه می‌کنید؟
سرخط خبرها

"آی نور" پیدا نشد | ادامه عملیات جست و جو در شب برای یافتن دختر بچه الیگودرزی

  • کد خبر: ۲۴۴۱۱۲
  • ۱۹ مرداد ۱۴۰۳ - ۲۱:۳۶
سرپرست فرمانداری الیگودرز گفت: عملیات جست و جو در شب برای یافتن "آی نور نظری" دختر بچه ۲ ساله گمشده با حضور یک تیم ویژه ادامه دارد.

به گزارش شهرآرانیوز، مهدی اداوی شامگاه جمعه اظهار کرد: از غروب روز گذشته تاکنون عملیات جست و جو برای یافتن "آی نور" با حضور تیم‌های هلال احمر، انتظامی، بسیج و نیرو‌های محلی در حال انجام است، اما تاکنون نتوانسته ایم اثری از وی را پیدا کنیم.

وی افزود: با توجه به تاریک شدن شدن هوا و حاکم شدن سکوت بر منطقه، عملیات جست و جو با حضور یک تیم ویژه متشکل از نیرو‌های هلال احمر، بسیج، نیروی انتظامی و محلی ادامه خواهد داشت تا شاید بتوانیم از طریق صدای کودک او را پیدا کنیم.

اداوی بیان کرد: هماهنگی‌های لازم برای پرواز بالگرد اورژانس هوایی یا بالگرد هلال احمر انجام شده و چنانچه امشب موفق به یافتن کودک نشویم عملیات جست و جو فردا صبح از طریق بالگرد ادامه خواهد داشت.

وی با قدردانی از حضور آفرود و موتور سواران شهرستان ازنا برای مشارکت در یافتن "آی نور" عنوان کرد: هماهنگی‌های لازم نیز با پلیس آگاهی برای بررسی دقیقتر ابعاد قضیه انجام شده است، اما بنا بر اظهارات اهالی خانواده "آی نور" هیچگونه خصومتی با اهالی نداشته و از خانواده‌های آرام روستا محسوب می‌شوند.

روز گذشته خانواده‌ای از روستای ده سفید حاج درویش از بخش توابع مرکزی شهرستان الیگودرز حوالی ساعت ۱۹:۳۰ گم شدن دختر بچه ۲ ساله خود را به پلیس، هلال احمر و بخشداری اطلاع دادند که بلافاصله عملیات جستجو آغاز و تا ساعت ۲:۳۰ بامداد ادامه داشت ولی به علت تاریکی هوا عملیات امدادی به نتیجه نرسید.

سرپرست فرمانداری الیگودرز از بسبج تمامی امکانات شهرستان و استان برای یافتن این دختربچه ۲ ساله خبر داده و با توجه به نزدیک شدن به ساعات تاریک شدن هوا از مردم خواسته است تا همگی در عملیات جستجو سایر دستگاه‌ها را یاری دهند.

الیگودرز بزرگترین شهرستان لرستان به لحاظ وسعت محسوب می‌شود و در شرق این استان قرار دارد.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->